Skip to content

Uspořádejte tu nejlepší dětskou oslavu


Pokud máte děti, určitě na vás někdy přejde zodpovědnost uspořádat pro ně narozeninovou oslavu. Jak ale připravit takovou, která zanechá ve vašich dětech nezapomenutelný zážitek? Přinášíme vám pár tipů na to, jak uspořádat tu nejlepší narozeninovou párty pro dětské oslavence.

Plánování a téma

Každá oslava začíná plánováním. Musíte se rozhodnout o místě, datumu a také tématu oslavy. Samozřejmě, oslava nemusí mít žádné konkrétní téma, ale u dětských oslav je to vždy bod k dobru. Podle zvoleného téma se vám budou také lépe plnit další bod plánování.

balónky

Pozvánky

Když víte místo, datum a téma, je na čase udělat pozvánky. Pro dětskou oslavu to bude chttí něco kreativního, v souvislosti s vybraným tématem. Pozvánky můžete vyrobit sami, nebo je nechat zhotovit u profesionálů. Poté je rozešlete. Buď fyzicky, elektronicky nebo poštou.

Dekorace

Každá oslava potřebuje své vlastní dekorace. A zvláště dětská oslava. Sežeňte si dostatek balónků, krepových papírů a různých nápisů. Ozdobné mohou být i ubrusy, dekorace na stole a mnoho dalších věcí. Dobře uděláte, pokud i děti zapojíte do samotného procesu zdobení.

Občerstvení

Jídlo by mělo být jednoduché, snadno konzumovatelné a také by mělo mít snadnou přípravu. Nezapomeňte, že dětská oslava by měla být místem, kde si děti vychutnají tu, co mají rádi. Zdravou výživu jim můžete servírovat jindy. Občerstvení by mohlo obsahovat pizzu, sendviče, malé burgery, těstoviny, jednohubky, zeleninu a ovoce a samozřejmě sladkosti, kterými by měl dominovat narozeninový dort.

dort

Zábava

Dětská oslava by měla být zdrojem zábavy. Můžete pro děti uspořádat nejrůznější hry či soutěže, kdy vítěz dostane drobnou odměnu. Pro děti budou hry o to zábavnější, když budou moci vyhrát nějakou odměnu. Za úvahu určitě stojí i najmutí nějakého profesionála, třeba baviče, herců pro divadelní představení nebo kouzelníka pro děti.