Skip to content

Svatba naboso


Máte rádi výstřední kousky, které se vymykají běžným zvyklostem? A chtěli byste si je zopakovat i na vaší svatbě? Pak máme pro vás jeden návrh. Zůstaňte při starém, co se týče svatebního obřadu, tedy nevěsta si pořídí luxusní svatební šaty, ženich oblékne oblek, nevěsta bude náležitě upravena, že nad její krásou se bude sklánět nejeden z pozvaných hostů, a pak už se přesunete do pronajaté plochy sportovního letiště nebo do prostor horské chaty s okolní loukou a tam realizujete svůj plán – svatební oslavu naboso.

nevěsta a ženich

Bosonohý neboli barefoot trend je moderním hitem, protože mnoho lidí zjišťuje, jak jim chůze naboso v přírodě dělá dobře, a není divu, vždyť se tím stimulují vnitřní orgány a provádí obdoba reflexních masáží. Vaši bosonohou svatbu můžete koncipovat i tak, že zůstanete oblečeni v konvenčním oděvu, a pouze se na travnaté ploše vyzujete z bot a veškerý pohyb se tu bude odehrávat zcela naboso. Naboso budete stolovat u svátečního stolu pod party stanem, naboso proběhne slavnostní přípitek a naboso se tu pak budete bavit míčovými hrami, karetními a deskovými hrami a volným pohybem v terénu. Můžete tu nainstalovat různé překážky pro ztíženou chůzi, jako jsou dřevěné špalky, kameny apod., a i nevěsta v luxusních svatebních šatech tu nepřijde zkrátka, ženich jí může přes některé překážky přenášet v náručí a oba si tu mohou užívat svůj šťastný den.

svatební střevíce

A ještě jedna malá poznámka – nevěstě to bude jistě v krásných šatech moc slušet, ale pokud si vyzuje boty a bude tu naboso, její krása vynikne ještě víc, kombinace bosých nohou a hebkých, okouzlujících ženských šatů vyvolává zvláštní pocity jemnosti, něžnosti a panenské nevinnosti. Vyzkoušejte a uvidíte, že nám brzy dáte za pravdu. A možná, že vaši známí také budou chtít něco podobného praktikovat, tentokrát třeba na oslavě narozenin.