Skip to content

Ekologická lepicí páska


Potřebujete poslat balíček mamince, sourozenci anebo někomu dalšímu z rodiny či přátel. Potřebujete si zabalit do krabic věci, protože se stěhujete. Rádi byste si zabalili krabici s nějakými věcmi, které už delší dobu nepoužíváte. Plánujete do krabice dát přebytečné věci, zabalit a uložit do sklepa či na půdu. Nepořizujte si běžné a neekologické pásky. Nejsou tak kvalitní, a navíc je v dnešní době TOP chovat se zodpovědně a šetrně k přírodě a životnímu prostředí. Ekologická lepicí páska papírová 50 mm x 50 m Balteto je ideálním řešením, pokud chcete lepit balíček do hmotnosti 15 kilogramů.

lepicí páska

Ekologická lepicí páska je vyztužená skleněným vláknem. Díky tomu je páska pevnější. Další výhodou je, že je páska vyrobena zcela ekologicky s ohledem na životní prostředí a přírodu. Lepidlo na pásce se aktivuje pomocí vody. Většina lepicích pásek mají klasické lepidlo, které je vždy syntetické. Není tedy zcela ekologické a šetrné k životnímu prostředí. lepidlo na ekologické pásce je zcela ohleduplné k přírodě. Ekologická lepicí páska je prostě cool a trendy. Šířka pásky je 50 milimetrů a v návinu najdete 50 metrů pásky. Jedna ekologická lepicí páska stojí necelých 40 korun.

krabice páska

Cena pásky je více než příznivá. páska váží pouhých 200 gramů, stejně jako dvě tabulky čokolády. Je velmi skladná a v pohodě se vejde i do kapsy. Na ekologickou lepicí pásku se vztahuje záruka 2 roky. lepicí páska je vyrobena z vyztuženého papíru pomocí skleněných vláken ve třech směrech. Lepidlo snadno aktivujete vodou. Papír, z kterého je lepicí páska vyrobená, je zcela biologicky rozložitelný. Je nám jasné, že ne všichni mají v oblibě lepicí pásky s lepidlem, které se aktivuje vodou. Pro dotyčné je i možnost v nabídce ekologická lepicí páska s lepidlem HOTMELT. Ekologické lepicí pásky jsou skladem. Od objednání je můžete mít doma do 72 hodin. Navíc máte 100procentní garanci naprosté spokojenosti.